امروز در این مقاله قصد داریم تا شما را با یکی از بهترین گوشی های میان رده بازار یعنی Honor 20 آشنا کنیم. گوشی ای که انتظارات کاربران را تاحد بسیار خوبی برآورده کرده است.گوشی که نسبت به رقیب خود یعنی Honor 9x و سایر محصولات برند هوآوی از لحاظ طراحی و کاربرد جلوتر است. با ما همراه باشید.
در ابتدای این مقاله می خواهیم ظاهر آنر 20 را بررسی کنیم تا ببینیم این گوشی پرقدرت میان رده چه ویژگی های ظاهری دارد.
آنر 20 از جلو و پشت از شیشه ساخته شده است و فریم آلومینیومی دارد. ضخامت این دستگاه فقط 7.87 میلی متر بوده که در این زمینه می توان گفت فوق العاده عمل کرده است. این طراحی باعث شده تا آنر20 ما 174 گرم وزن داشته باشد که بین رقبایش سبک به حساب می آید.
هواوی در طراحی پشت آنر 20 ابتکار به خرج داده طوریکه اگرآنرا در نور گرفته و حرکت دهید طرح های مختلفی از خود نشان می دهد البته به علا براق بودن، پشت گوشی پر از اثرانگشت می شود.
همانند دیگر نسخه های آن، در این گوشی نیز دکمه های پاور بصورت پیوسته در سمت راست گوشی قرار گرفته اند و دکمه پاور نیز درست زیر دکمه صدا می باشد. سمت راست گوشی میزبان اسلات سیم کارت می باشد و خبری از اسلات کارت حافظه نیست.
هواوی برای آنر 20 از یک صفحه نمایش 6.26 اینچی از نوع IPS LCD با 16 میلیون رنگ استفاده کرده که دارای رزولوشن 2340*1080 و تراکم 412 ppi می باشد.
نسبت مساحت صفحه نمایش به کل بدنه نیز 84.2 درصد است که نشان از یک گوشی بسیار کم حاشیه می باشد.
آنر20 زاویه دید و روشنایی مناسبی دارد بطوریکه زیر نور مستقیم خورشید دید تقریبا مناسبی بر روی محتوا وجود دارد البته نمونه های بهتری از این حیث در بازار وجود دارد.
هواوی برای آنر 20 در بخش صخت افزار نه تنها کم نگذاشته بلکه بسیار خوب عمل کرده است؛ پردازنده بسیار خوب Kirin 980 در آنر 20 استفاده شده است که مابین گوشی های میان رده بسیار خوب است.
این پردازنده اولین پروسسور 7 نانومتری تولید شده در دنیا است؛ دارای 8 هسته می باشد که در شامل 2 کلاستر 4 تایی می باشد؛ یکی از نوع Cottex-A76 و دیگری از نوع Cortex-A55 البته هسته های قدرتمند A76 استفاده شده در آنر 20 خود به 2 دسته با فرکانس های متفاوت 2.6 گیگاهرتزی و 1.92 گیگاهرتزی تقسیم می شوند؛ بنابراین در پردازند ها در آنر 20 به شکل زیر است:
جهت پردازش گرافیکی نیز آنر 20 از Mali-G76 MP10 که 10 هسته ای می باشد بهره می برد که پردازنده گرافیکی بسیار قوی بوده و انتظارات را از این گوشی میان رده بالا می برد.
آنر 20 تنها در یک نسخه با 6 گیگ رم و 128 گیگ حافظه داخلی روانه بازار شده است و نکته منفی اش عدم تعبیه اسلات اختصاصی کارت حافظه می باشد که کاربر با حجم داده های زیاد را کمی با مشکل مواجه می کند.
آنر جزء دسته گوشی همتای 4 لنزی است. دوربین اصلی آن یک حسگر 48 مگاپیکسلی متعلق یه شرکت سونی می باشد که دارای دریچه دیافراگم f/1.2 اینچ است. حسگر بعدی 16 مگاپیکسلی فوق عریض (UltraWide) است که دریچه دیافراگم 2.2 اینچی دارد. دو دوربین هردو 2 مگاپیکسلی هستند یکی عریض با دیافراگم 2.4 اینچی و دیگری تشخیص عمق با دیافراگم 2.4 اینچی که برای عکس های پورتره و تشخیص چهره از محیط کاربرد دارد.
نکته منفی دوربین آنر 20 عدم وجود لرزش گیر اپیتکال است؛ هواوی در آنر 20 فقط از لرزش گیر دیجیتال (ترکیب شده با هوش مصنوعی) استفاده کرده است. نکته منفی دیگر این که فوکوس خودکار لیزری دراین گوشی تعبیه نشده است. هر دو ویژگی ذکر شده در نسخه پرو این گوشی موجود است.
برای دوربین سلفی هم از یک دوربین 32 مگاپیکسلی با دیافراگم 2 اینچی استفاده شده است که متاسفانه فوکوس خودکار نداشته ولی گزینه های HDR و AI Camera (هوش مصنوعی) را دارد. نکته مثبت دوربین سلفی آنر میزان جزئیات ثبت شده در این حالت است که اگر نقطه فوکوس مناسبی برای عکاسی پیدا کنید عکس های کاملا رضایت بخشی را خواهید دید.
آنر 20 با سیستم عامل اندروید 9 (Pie) و رابط کاربری Magic UI 2.1 به بازار عرضه شد. زمان بوت شدن دستگاه سرعت بالایی داشته و تنها در 19 ثانیه بالا می آید. همچنین قابلیت آپدیت به اندروید 10 را نیز دارد. آنر20 پیش از تحریمهای آمریکا برهواوی عرضه شده است بنابراین از تمامی سرویس های گوگل پشتیبانی می کند.
باتری آنر 20 یک باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3750 میلیآمپری است که نسبت به رقبای زیادی که در سطح خودش دارد چندان زیاد نیست ولی از آنجا که پرازنده دستگاه از نوع کم مصرف می باشد می توان انتظار بازدهی مناسب 1 روز کامل را از آن داشت و احتمالا اواسط روز دوم مجبور به شارژ مجدد خواهید بود.
شارژر آنر 20 یک شارژر سریع 22.5 واتی است که برچسب SuperCharge بر روی خود دارد؛ آنر اعلام کرده است که تنها در 30 دقیقه 50 درصد ظرفیت باتری پرخواهد شد که تست های انجام شده نیز نتیجه مشابهی با گفته مدیران این شرکت را نشان میدهد.
شارژ از صفر تا صد نیز براساس تست های انجام شده حدودا 78 دقیقه زمان می برد و می توان گفت آنر 20 مابین گوشی های پایین رده یکی از پرسرعت ترین ها در شارژ شدن می باشد.
آنر 20 یکی از بهترین گوشی های میان رده می باشد که از نظر پردازشگر مرکزی و گرافیکی بسیار خوب عمل کرده؛ چنانچه قصد اجرای بازی های گرافیکی خاصی را دارید آنر 20 یک انتخاب مناسب است.
البته این نکته را مدنظر داشته باشید که آنر از کارت حافظه جانبی پشتیبانی نمی کند و صرفا در یک نسخه 128 گیگابایتی ارائه شده است. بنابراین اگر فکر می کنید که بیش از این ها دیتا دارید در انتخاب آنر 20 دقت کنید.
محصولات جدیدى از برند هوآوی در فروشگاه آی موبو با ضمانتنامه سارینا دی همراه وجود دارد که دیدن آن خالی از لطف نیست .