در نیمه نخست سال 2021 اتفاق عجیبی در بازار تولید گوشی های چینی افتاد، شرکت هوآوی که داشت سیر صعودی در گرفتن سهم بازار گوشی طی میکرد، در نیمه نخست سال با چالش بزرگ کاهش درآمد برخورد میکند.
در سال 2019 وقتی که رئیس جمهور وقت آمریکا ، شرکت هوآوی را به علت سرقت اطلاعات مردم کشور آمریکا تحریم کرد، کم کم به نظر میرسید که هوآوی به مشکل جدی برخورد کند. همین طور هم شد و در شروع سال 2021 همگان شاهد شدید کاهش درآمد هوآوی شدیم.
کشور آمریکا که بازار چین را رقیب جدی برای بازار اقتصادی خود میبیند، به دنبال هر راهی میگردد تا از پیشرفت رقیب خود جلوگیری کند. در همین راستا یکی از اقدامات آمریکا به تحریم شرکت هوآوی ختم شد. در ادامه به بررسی میزان کاهش درآمد هوآوی خواهیم پرداخت.
هوآوی به میزانی در مسیر پیشرفت بود که به مرور زمان این امکان را داشت جای سامسونگ را در بازار فروش گوشی بگیرد. منتهی با تحریمی که بر علیه این شرکت شد، هوآوی حتی در 5 شرکت برتر تولید کننده گوشی های چینی هم قرار نگرفت و از این دسته خارج شد.
شرکت هوآوی که توانسته بود به درآمد 320.4 میلیارد یوان معادل 49.56 میلیارد دلار برسد، بعد از نزدیک به گذشت 2 سال تحریم درآمدش به 47 درصد کاهش پیدا میکند و به 135.7 میلیارد یوان میرسد. این کاهش درآمد در 7 سال اخیر بی سابقه بوده است.
در آماری دیگر مطرح است ، طبق محاسبات آماری انجام شده توسط Canalys در 3ماه دوم سال هوآوی فقط 6.4 میلیون گوشی موبایل فروخته است، این در حالی است که در 3ماه دوم سال 2020 این فروش به 27.4 میلیون هم رسید. تازه بدون در نظر گرفتن فروش گوشی های تولید شده با قیمت ارزان.
وخامت چالش تحریم آمریکا به حدی رسید بود که شرکت هوآوی قادر به ساخت تجهیزات مخابراتی برای پشتیبانی از نسل پنجم شبکه ، شبکه های 5G را نداشت. این امر هم سبب شد 14 در از درآمد هوآوی کاهش پیدا کند و درآمد هوآوی به نازل ترین حد برسد.
در ادامه هوآوی برای اینکه تا حدی جبران مافات بکند و از برشکست شدن خود جلوگیری کند، تصمیم به فروش قسمتی از سهام خود در گوشی های ارزان قیمت Honor میکند.
خرید برترین گوشی های هوآوی را در فروشگاه اینترنتی آی موبو تجربه کنید. آی موبو تجربه خرید فوق العاده و امنی را برای شما فرآهم می آورد.
پس از اینکه هوآوی از سوی آمریکا تحریم میشود، سران شرکت تصمیم به یک استراتژی مبنی بر ساخت سیستم عامل و اپ گالری مختص خود میگیرند. در این راستا به تازگی هوآوی موفق به ساخت سیستم عامل جدیدی بنام هارمونی شد و از اپ گالری مختص به خود رونمایی کرد.
این استراتژی یک استراتژی 5 ساله معرفی شد، به این هدف که برخلاف کوتاه آمدن برابر تفکرات خبیسانه آمریکا به رقابت با آنها پرداخته شود.
در حال حاضر شرکت هوآوی توانست با تکیه بر این استراتژی، با ارائه دو خدمت سوپر دیوایس و ابری در کنار سیستم عامل هارمونی و اپ گالری به رشد دو برابری برسد و 20درصد سهام بازار چین را به خود اختصاص دهد.
درباره سیستم عامل هارمونی و خدمات سوپر دیوایس و ابری بیشتر بدانید : سیستم عامل هارمونی رقیب جدید اندروید
درنیمه نحست سال هوآوی به دردسر عجیبی روبرو شد و ما شاهد کاهش درآمد هوآوی شدیم. با این حال با آینده نگری که هوآوی در برابر این مشکل داشت، توانست به درآمد قبلی خود باز گردد و از کورس رقابت عقب نماند.