علیرغم تمام مشکلاتی که هوآوی با دولت ایالات متحده داشت اما بالأخره باز هم گوشی جدیدی معرفی کرد و توانست در آن تمامی اپلیکیشنها و برنامههای گوگل را نصب کند. این دستگاه که آنر 9 ایکس( Honor 9X) نام دارد، نمونه موفقتر گوشی محبوب آنر 8 ایکس میباشد که تا کنون بیش از 15 میلیون عدد از آن به فروش رسیده است.
گوشی هواوی Honor 9X ظاهرا در مقایسه با مدل ۸X تغییرات قابل توجهی داشته است، شاهد استفاده از یک نمایشگر بزرگتر بدون بریدگی، سیستم دوربین سهگانه جدید در پنل پشتی، یک باتری قدرتمندتر و البته طراحی شیشهای جذاب هستیم که یک نسل دیگر رعایت شده است.
اگر Honor 9X را از نزدیک بررسی کنید متوجه میشوید از نظر ظاهری بسیار شبیه به گوشی محبوب Huawei P Smart Z است (به استثناء دوربینها) و حتی شماره مدل یکسان STL-LX1 را دارد. به عبارت دیگر هوآوی دوربین عقب را عوض کرده است و دستگاه جدید را به یک اسم متفاوت میفروشد و شاید این اقدام علت این باشد که Honor 9X با معرفی خود به عنوان مدل P Smart Z توانسته مجوز گوگل را به دست آورد که پیش از تحریمهای آمریکا عرضه شده بود.
آنر در ۹ ایکس بهطور کامل بریدگی بالای نمایشگر را حذف کرده و از مکانیزم پاپآپ برای استفاده از دوربین سلفی در این گوشی بهره گرفته است؛ موردی که باعث شده تا با یک طراحی مدرنتر نسبت به آنر ۸ ایکس روبهرو باشیم. طبق انتظار، در پایین نمایشگر حاشیهای را شاهد هستیم که نسبت نمایشگر به بدنه را به ۸۴.۳ رسانده است؛ طراحی جلوی آنر ۹ ایکس را از نظر مدرن بودن قابل قبول ارزیابی میکنیم. قاب پشتی دستگاه بهنظر از جنس پلاستیک ساخته شده و متاسفانه باز هم اطلاعاتی در مورد نوع شیشهی استفاده شده در جلوی آنر ۹ ایکس رسانهای نشده است.
آنر 9X با نزدیک به ۱۹۷ گرم وزن گوشی سبکی محسوب نمیشود و از نظر ابعاد نیز به دلیل استفاده از نمایشگر ۶.۵۹ اینچی یک گوشی بزرگ محسوب میشود که به هیچ وجه نمیتوان لقب خوشدست را به آن نسبت داد؛ بدنهی دستگاه شاید به اندازهی برخی رقبا لغزنده نباشد اما توصیه میکنیم به دلیل ابعاد و لغزنده بودن از قاب محافظ استفاده کنید؛ آنر ۹ ایکس همراهبا یک قاب شفاف عرضه میشود و برای آن محافظی نیز روی شیشهی جلو بهصورت پیشفرض قرار داده شده است
تجربهی محتوا در یک نمایشگر بزرگ و بدون بریدگی یا حفره همان چیزی است که علاقهمندان گوشیهای با سایز بزرگ میطلبند. نمایشگر FullView آنر با قطر ۶.۵۹ اینچی و نسبت تصویر ۱۹.۵ به ۹ تجربهی دیداری مناسبی را ارائه میدهد. آنر و هواوی هنوز اعتقادی به استفاده از نمایشگر OLED در میانردههای خود ندارند و از نمونههای LTPS IPS LCD در گوشیهای خود استفاده میکنند؛ عموما نمایشگرهای OLED از نظر روشنایی، کنتراست و توانایی تولید رنگهای زنده نسبت به LCDها برتری دارند. رزولوشن ۲۳۴۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و تراکم ۳۹۱ پیکسل کاملا پاسخگوی نیازهای کاربران خواهد بود و تصاویر به اندازهی کافی در چنین نمایشگرهایی شارپ نمایش داده خواهند شد.
تک اسپیکر دستگاه از نظر حجم صدا متوسط عمل میکند و چیزی فراتر از میانردههای دیگر بازار ارائه نمیکند؛ آنر ۹ ایکس در بازتولید صداهای زیر و بم چندان توانمند نیست اما با درنظرگرفتن میانرده بودن گوشی نمیتوان انتظار بیشتری از آن داشت. متاسفانه خبری از هندزفری در جعبهی آنر ۹ ایکس مورد بررسی ما نبود. خوشبختانه آنر ویژگی صوتی Histen را در تنظیمات صوتی گنجانده که در زمان اتصال انواع هدفونها قادر به ارائهی صدای فراگیر با شخصیسازی مناسب است.
آنر میانردهی جدید خود را با نسخهی ۹.۱ رابط کاربری EMUI که مبتنی بر اندروید ۹ پای توسعه داده شده به بازار جهانی عرضه کرده است. رابط کاربری گوشیهای هواوی و آنر طرفداران و مخالفان سرسخت به خود را دارد؛ از این رو تجربهی گذشته از نسخههای پیشین این رابط کاربری تأثیر زیادی در جذب شما خواهد داشت.
خبر خوب برای کاربران، دسترسی کامل به گوگلپلی است؛ بنابراین باتوجه به حواشی پیشآمده، نگرانی خاصی در مورد نصب اپلیکیشن وجود نخواهد داشت. اپلیکیشنها بهصورت پیشفرض پس از نصب به صفحهی اصلی اضافه میشوند اما شما میتوانید از بخش تنظیمات صفحه اپلیکیشنها (اپدراور) را نیز فعال کنید.
گوشیهای بالاردهی آنر همانند برادران خود از برند هواوی در بخش دوربین حرفهایی برای گفتن دارند اما آیا آنر ۹ ایکس از این شهرت چیزی به ارث برده است یا خیر؟ آنر از ۳ دوربین با حسگرهای ۴۸، ۸ و ۲ مگاپیکسلی بهره گرفته است؛ دوربین نخست با لنز واید و f/1.8 وظیفهی اصلی ثبت تصاویر را برعهده دارد و دوربین ۸ مگاپیکسلی با لنز اولتراواید ۱۲۰ درجه خود عکسهای عریض ثبت میکند. دوربین ۲ مگاپیکسلی نیز بهتنهایی تصویری ثبت نمیکند و تنها از آن برای سنجش عمق در عکاسی پرتره استفاده میشود.
آنر ۹ ایکس برای تأمین انرژی موردنیاز خود به باتری نسبتا حجیمی با ظرفیت ۴۰۰۰ میلیآمپرساعت اتکا دارد. آنر ادعا میکند که آنر ۹ ایکس تا ۱۲۰ ساعت پخش موسیقی، ۱۳ ساعت پخش ویدئو، ۲۴ ساعت مکالمهی 3G و ۸ ساعت بازی کاربر را همراهی خواهد کرد؛ اما این آمار و ارقام تا چه اندازه با واقعیت همخوانی دارد؟
مشخصات فنی هوآوی Honor 9X هیچتفاوتی با پیاسمارت زد، گوشی هوشمند میانردهی هواوی ندارد و حتی شمارهمدل یکسانِ STК-LX1 برای آنها درنظر گرفته شده است. شاید راز موفقیت آنر در دریافت مجوز استفاده از سرویسهای گوگل در هوآوی Honor 9X نیز همین نکته باشد؛ چرا که در زمان عرضهی پیاسمارت زد، هنوز هیچ تحریمی از سوی ایالات متحده بر شرکت هواوی اِعمال نشده بود. در هر صورت اکنون حتی بنچمارکهای نرمافزاری نیز محصول جدید آنر را با نام P Smart Z میشناسند.
نمی توان انتظار عملکرد سختافزاری بسیار خوبی (بهخصوص بخش گرافیکی) از این گوشی داشت.
شارژدهی گوشی مناسب ارزیابی میشود اما محدود شدن دستگاه به شارژ ۱۰ واتی قابلدفاع نیست. عکسهای گرفته شده در روز و دوربین دستگاه قطعا بهترین در ردهی قیمتی آن نیست اما عکاسی شب و حالت Night بهترین ویژگی دوربین آنر ۹ ایکس محسوب میشود.
آی موبویی ها دوست دارند نظرات ارزشمند شما را در مورد این گوشی جذاب بدانند . با ما درمیان بگذارید
درصورتیکه علاقه مند هستید تصاویر بیشتری از این گوشی بی نظیر مشاهده کنید و یا علاقه مند به خرید این گوشی ارزان و پرقدرت هستید، می توانید به فروشگاه آی موبو کاری از شرکت سارینا دی همراه، مراجعه کنید. همچنین محصولات جدید و متفاوتی در فروشگاه آی موبو وجود دارد که دیدن آن خالی از لطف نیست.